KUHINJE

Kuhinje po mjeri

 

Svatko ima vlastiti stil opremanja, ovisno o korištenju kuhinje. Nakon 25 godina kumulativnog iskustva, možemo se pohvaliti sa nebrojeno mnogo projekata izrade kuhinja po mjeri koje će zadovoljiti i najtvrdokornije od vas. Obratite nam se i naš će tim sastaviti i izraditi kuhinju koju nećete moći dočekati koristiti.

Ugradnja

 

Napravili ste kuhinju i sada je želite u svojem prostoru? Ništa lakše, naš stručni tim će sastaviti kombinacije i elemente potrebne kako bi se vaša kuhinja savršeno uklopila u svoj novi dom. Znamo koliko ugradnja kuhinje može biti zamršena i komplicirana za novog klijenta. Zato smo tu. Da vam svojim savjetima i stručnošću olakšamo cijeli proces.

Moderne kuhinje

 

Svaki klijent želi da njegova kuhinja izgleda moderno i neponovljivo – ali opet, dovoljno poznato da bude praktično i jednostavno za svakodnevne zadatke. Nove tehnologije i novi materijali su koncepti koji su nam jako poznati. Prilagodit ćemo vašu ideju kako bi vaša nova kuhinja bila nešto što će osvježiti izgled vašeg doma.

Moje najdraže jelo

 

Priprema jela je najčešća aktivnost u vašoj novoj kuhinji. Zato ćemo u njenoj izradi koristiti samo najprikladnije materijale – za vaše svakodnevne kulinarske avanture. Veliki izbor boja i dekora bit će savršena pozadina za svaki, i najmanji, obrok.